Hirdetés 2023. október 8, Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya

Szeretettel hirdetjük, hogy

  1. Azon felnőttek számára, akiknél elmaradt a keresztség, bérmálás vagy az Eucharisztia szentsége, illetve akik érdeklődnek hitünk mélyebb megismerése iránt, október 17-től új közösséget indítunk. Hívjátok ismerőseiteket, akikről tudjátok, hogy elmaradtak náluk az alapvető szentségek!

  2. Nagy fájdalmunk, hogy a COVID óta kb. 25%-kal visszaesett templomunk látogatottsága, ami nem csak a haláleseteknek köszönhető. Mindannyiunk felelőssége, hogy minél többen vegyenek részt a szentmiséken, ezért kérjük, szelíden, kedvesen, de bátran hívjátok vissza azokat, akik kényelem, félelem vagy ehhez hasonló okokból maradtak el templomunkból. Tartsátok felelőségeteknek, hogy új tagokkal gyarapítsuk Isten egyházát!

  3. A rózsafüzér hónapban közösen végzett szentolvasónkat a Szentatyáért és az egyházért ajánljuk fel templomunkban, hétköznap 17.40-től, szombaton 17.25-kor.

  4. Templombúcsúnkra, Alakantarai Szent Péter október 19-i ünnepére való előkészületként rendtársunk, Majnek Antal püspök tart lelkigyakorlatot október 17-18-án, 18.30-kor, és ő vezeti a templombúcsú ünnepét is. Ez utóbbi szentmise perselyadományait Antal atya kárpátaljai karitásztevékenységének támogatására adjuk át.