Hirdetés 2022. december 18.

Advent 4. vasárnapja

 1. Karácsonyi hangversenyt tartunk dec. 22-én, csütörtök este fél 8-tól templomunk Kántorátusának és a Medikus Zenekar közreműködé­sével. Az áhítaton reneszánsz, kétkórusos motetták mellett elhangzik Heinrich Schütz Magnificat és Karácsonyi történet című műve. Vezényel: Kecskés Mónika és Dubóczky Gergely. További részletek ITT.

 2. Azok számára, akik nem szívesen hordanak maguknál készpénzt e-PERSELYt állítottunk be a templom kijáratánál. Az elektronikus-persely bankkártyával és bármilyen okos-eszközzel használható.

 3. A korábbi évekhez hasonlóan idén is szívesen fogadunk cserepes virágot vagy pénzbeni adományokat a templomi Betlehem virágdíszítéséhez.

 4. Barsi Balázs atya adventi konferenciabeszédeit vasárnap esténként a fél 7-es szentmise után hallhatjuk. Az elmélkedések visszanézhetők ITT.

 5. Dec. 24-én lesz az utolsó roráte szentmise. 12 órától 22.30-ig zárva lesz a templom a betlehemes játék kivételével.

  A pásztorjáték du. 3 órakor kezdődik templomunkban, és a Kántorátus énekével lesz igazán egyedi élmény minden gyermek és felnőtt számára. További részletek ITT.

  Éjjel 11 órától karácsonyi orgonamuzsikát tartunk templom orgonistáinak Deák Lászlónak és Kecskés Mónikának előadásában. Ezt követően kezdődik a háromszólamú geneológia és az éjféli szentmise. További részletek ITT.

 6. Karácsony napján és dec. 26-án is vasárnapi miserendet tartunk.
  A karácsonyi miserend további részletei megtekinthető ITT.