Hirdetés 2022. október 30

Évközi 31. vasárnap

 1. November 1-én, Mindenszentek főünnepe lesz, amely PARANCSOLT ÜNNEP a magyar egyházban is! Ezen a napon ünnepi miserendet tartunk, vagyis 6-kor, 7-kor, 8-kor, 9-kor, 10-kor, 11-kor, 12-kor, 17-kor, 18.30-kor és 20-kor lesznek szentmisék. Az esti fél 7-es szentmise után a templom mellékoltárainál közösen imádkozunk elhunytjainkért. Gyóntatás 8-12 és 16-19 óra között van.

 2. Nov. 1 és 8 között minden nap teljes búcsút ajánlhatunk fel az elhunytakért, ha szentmisén szentáldozáshoz is járulunk, felkeresünk egy temetőt, és elvégezzük az előírt imádságokat.

 3. November hónapban 30 napon keresztül minden nap a 10 órai szentmisében azokért az elhunytakért imádkozunk, akiknek a neveit a kedves testvérek felírják, és elhelyezik a padok közötti perselyben, vagy leadják a sekrestyében. Megholtjainknak ez a legnagyobb segítség, amit adhatunk! Nagy bizalommal bátorítunk mindenkit, hogy éljen ezzel a felkínált lehetőséggel.

 4. November 5-én, Szent Imre herceg ünnepén közös imádság lesz a békéért és hazánk védelméért a budapesti Szent István Bazilikában, Mohos Gábor püspök atyával. 
  18 órakor szentmise, 19 órakor rózsafüzér, majd gyertyafényes körmenet Szent Imre herceg ereklyéjével.
   
 5. Templomunk kibővített Liszt Ferenc Kórusa Cherubini Requiem-jét adja elő nov. 5én, jövő szombaton este fél 8-tól. Vezényel Pattantyús-Ábrahám Károly. További részletek ITT.

 6. A jövő héten az elsőcsütörtöki szentségimádás és az elsőpénteki keresztút délután fél 6-kor kezdődik.
  A Rózsafüzér Társulat titokcseréje jövő szombaton lesz.