Hirdetés 2020. október 18.

Évközi 29. vasárnap

  1. A mai perselyadományokat a missziók támogatására fogjuk továbbítani.

  2. Az Eucharisztikus Világkongresszusra való felkészülés fontos állomása a Belvárosi Főplébánián, hogy az öt templom közösségei fogadják a Missziós Keresztet okt. 23-25. között.

    Ezen három napon a Főplébánián ismét 24 órás szentségimádást lesz.

    Külön is várjuk a közösségek szombati szentségimádására jelentkező csoportokat, akik vállalják az imaórák vezetését, valamint a vasárnap délutáni eseményre invitáljuk mindenkit, amikor a Missziós Keresztben elhelyezett ereklyékhez kapcsolódó szentek életét ismertetjük, és közbenjárásukat kérjük.

    Pénteken éjszaka férfi virrasztást tartunk, szombaton éjszaka pedig az asszonyokat és lányokat várjuk virrasztásra. További részletek ITT.

  3. November hónapban minden nap a 10 órai szentmisén Gregorián sorozatot végzünk elhunyt szeretteinkért. Akik szeretnék, hogy elhunyt hozzátartozóikról megemlékezzünk, azok a kihelyezett borítékokban lévő lapokra írják fel elhunytjaik keresztnevét, és a szentmisékre szánt adományokkal együtt helyezzék el a padok közötti perselyben, vagy adják le a sekrestyében.

  4. Templomunk búcsúját, Alkantarai Szent Péter ünnepét okt. 19-én, hétfőn tartjuk. Szentmisék reggel 6-kor, 8-kor, 10-kor, 11-kor és 18.30-kor lesznek.