Hirdetés 2020. szeptember 20.

Évközi 25. vasárnap

  1. Templomunk fölszentelésének (1743) évfordulóját szept. 21-én, hétfőn ünnepeljük. A szentmiséket a hétköznapi rend szerint tartjuk.
  2. Felnőtt keresztelési, elsőáldozási és bérmálási felkészítést indítunk. Jelentkezni Leopold atyánál lehet.
  3. A Kilátó Ferences Lelkigondozói Szolgálat hívő szakemberei a vírushelyzetre tekintettel online és telefonon is várják segítőbeszélgetésekre azokat, akik nehézségeikben, elakadásaikban segítséget szeretnének kérni. Elérhetőségek a ferenceskilato.hu honlapon. Éljenek bátran ezzel a lehetőséggel, és ajánlják bajban lévő ismerőseiknek is.
  4. Belvárosi Művészeti Napok keretében szept. 26-án, szombaton este fél 8-tól barokk kamarazene hangzik el a Budavári kamarazenekar és hangszeres szólisták előadásában. Részletes műsor: ITT. A hangversenyen a hatályos rendelkezéseknek megfelelően a kontakt-kutatás miatt helyszíni regisztráció és maszk viselése kötelező.
  5. Már előre hirdetjük, hogy Szent Ferenc atyánk ünnepére készülve triduumot tartunk okt. 1-vel kezdődően az esti fél 7-es szentmisék keretében. Okt. 3-án este megemlékezünk Szent Ferenc Atyánk boldog haláláról, tranzitusáról is.