Csorba Domonkos atya betegsége

Kedves Testvérek, Kedves Barátaink!

Mivel egyre többen érdeklődnek Csorba Domonkos atya egészségi állapota felől, ezért a ferences közösségünk házfőnökével, Szerafim testvérrel együtt örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy Domonkos atya egyre jobban van. Visszakerült már a pesti rendházba, ahol – két ápolót fogadva – folyamatosan erősödik. Nagy boldogság számára is, és nekünk is, hogy rendi közösségünkben lehet!

Mára már sokat javult az állapota! Nem bénult le ugyan, de egy hónapja még lábra sem tudott állni. A vércukor szint is egyre stabilabb. Járókerettel már részt tud venni egy-egy szentmisén, és a mai naptól a napközi zsolozsmán is.

Tudjuk, hogy sokaknak hiányzik a gyóntatási szolgálata, de egyelőre még egy kis türelmet és sok-sok imát kérünk mindenkitől, hogy Domonkos atya egészségi állapota tovább erősödhessen!

Hálásan köszönjük a rengeteg érdeklődést mind a személyes kérdések, mind pedig a távoli New Yorkból érkező levelek formájában.

Az Úr adjon mielőbbi és tartós gyógyulást Domonkos atyának, a Kedves Híveknek pedig a Fölséges Isten bőséges áldását kérve:

Fr. Kővágó Szerafim házfőnök és P. Kárpáti Kázmér OFM templomigazgató