Hirdetés 2019. április 28.

Húsvét II. (Irgalmasság) vasárnapja

  1. (szombat este:) Mozart: Koronázási miséje segítette mai esti szentmisénk imádságát, melyet a Liszt Ferenc kórus közreműködésével hallhattuk.
  2. A nagyheti szertartások fényképeinek többsége már elérhető a weboldal galériájában ITT. (A képeket folyamatosan bővítjük.)
  3. Gyalogos zarándoklat indul Budapestről Csíksomlyóra. Az útvonal indulópontja a mi templomunk. A Mária út szervezői szívesen fogadják azokat a helyi zarándokokat, akik egy-egy napra bekapcsolódnak a zarándoklatba. A zarándokok megáldása ápr. 30-án, kedden a 10 és a 11 órai szentmise keretében lesz.
  4. Örvendjetek és ujjongjatok címmel húsvéti koncert lesz május 4-én, szombat du. 5 órakor a Szent Ferenc teremben. A hangversenyen Paszhosz Fanni klasszikus gitáron előadott zeneakadémiai diplomadarabjai mellett Paszhosz Fanni és Magyarics Dóra énekeit hallhatjuk! Részletek ITT.
  5. Május 5-én, jövő vasárnap a déli misén az amerikai Toccata kórus zenés szolgálatát hallhatjuk.
  6. Az újonnan alakult Rózsafüzér Társulat titokcseréje jövő szombaton a fél 6-kor kezdődő szentolvasó imádság után lesz. Szeretettel várjuk a tagokat a közös imádságra.