Hirdetés 2019. március 24.

Nagyböjt III. vasárnapja

  1. A Püspöki Kar felhívásához csatlakozva ma estig tartós élelmiszereket gyűjtünk. A rászorulók nevében előre is köszönjük az ételkonzervet, a cukrot, az olajat, a száraztésztát és az ehhez hasonló felajánlásokat. További részletek ITT.

  2. Hétfőn Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz. Szentmisék 6-kor, 8-kor, 10-kor, 11-kor és este fél 7-kor lesznek.

  3. Barsi Balázs atya nagyböjti konferenciabeszéd-sorozatának elmélkedéseit vasárnap esténként a fél 7-es szentmise után hallhatjuk. Utólag ITT  visszahallgatható.

  4. Márc. 30-án, jövő szombaton az esti misét követően nagyböjti zenei áhítat lesz. Templomunk kántorátusának előadásában elhangoznak Thomas Tallis: Lamentációi és Heinrich Schütz: A Megváltó utolsó hét szava a Keresztfán c. kompozíciója. Részletek ITT.

    A jótékonysági esten lehetőség nyílik a Ferences Alapítvány „Egytál melegétel a rászorulóknak” kezdeményezésének támogatására. További részletek ITT.

  5. Márc. 30-án, szombaton délután folytatódik a Nagyhét liturgiáját bemutató előadás-sorozat. További részletek ITT.

  6. Húsvéti készületünk fontos része a szentgyónás. Kérjük, hogy a szentgyónásokat ne hagyjuk az utolsó pillanatra. Lehetőleg Virágvasárnapig igyekezzünk elvégezni!

  7. Templomunkban Rózsafüzér Társulat indul. Várjuk azok jelentkezését, akik egy éven keresztül vállalják a napi egy tized rózsafüzér elimád­kozását a többi egyéni „imádság-vállalásuk” mellett. Jelentkezni a sekrestyében lehet! További részletek ITT.