Hirdetés 2018. szeptember 2.

Évközi 22. vasárnap

  1. (csak délelőtt) Bánk atya platina-, Domonkos atya gyémánt-, Julián atya 30 éves, és Dénes atya ezüstfogadalmát szept. 2-án, vasárnap a déli 12 órakor kezdődő szentmisében ünnepeljük, hálát adva 75, 60, 30 és 25 év szerzetesi élet kegyelméért. Az ünnepi szentmise – melyet Dobszay Benedek ferences tartományfőnök mutat be – a Bonum TV csatornáján (szept. 2) 20.00-tól megtekinthető azok számára, akik személyesen nem tudnának jelen lenni.
  2. Kovács Bánk atya: Prófétája által szól az Úr című legújabb könyve megvásárolható az irodában.
  3. A jövő héten elsőcsütörtök és elsőpéntek lesz. Ezen a napokon délután fél 6-kor kezdődik az elsőcsütörtöki a szentségimádás, ill. az elsőpénteki keresztút.
  4. A templomunk híveiből alakult Szent Erzsébet nyugdíjas klub következő találkozása szept. 10-én, hétfőn du. 3 órakor lesz a Porciunkula teremben. Szeretettel várjuk a régi és az új tagokat.
  5. A Kilátó Ferences Mentálhigiénés központ a mi templomunkban is szeretettel várja azokat a testvéreket, akik gyónáson, lelkivezetésen túl szeretnének segítséget kapni nehézségeikben, elakadásaikban.
    A Kilátóban hívő szakemberek állnak rendelkezésükre hétfő, kedd és szerda délután a Batthyány emlékszobában segítő beszélgetésekre. Ezen kívül különböző tematikus csoportok indításával szeretnénk segítségére lenni mind a hívő, mind a nem hívő embertársainknak.
    A most induló csoportok tematikáit, az időpontokat, elérhetőségeket, stb. szórólapokon és a www.ferenceskilato.hu oldalon találják. Éljenek bátran ezzel a lehetőséggel és ajánlják a bajban lévő ismerőseiknek is.