Szentségimádás az Eucharisztikus Kongresszusra készülve

Egy évvel ezelőtt elkezdődött országunkban a 2020-as Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülés. Az előkészületi feladatok között a legfontosabb az imádsággal való készület.  

Ahogy 2017-ben, Krisztus Király ünnepén szentségimádást tartottunk templomunkban, úgy most Úrnapja alkalmából újra szerveződik egy világméretű szentségimádás, melyhez templomunkkal is csatlakoztunk! Világszerte 2020 helyszínen szeretnénk együtt, egy időben Jézust imádni!

Arra hívunk Benneteket, hogy június 2-án, Úrnapja előtti szombaton 17.00 órától egy órán keresztül dicsőítsük az Oltáriszentségben jelenlévő Jézust sok ezer emberrel együtt a világon!

Abban az esetben, ha tudtok jönni, akkor kattintsatok a regisztrációs oldalon a csatlakozom gombra és ott név, e-mail cím, és 3 pipálás után lehet regisztrálni. Itt lehetőség nyílik mások részére tovább küldeni, hogy minél többen értesüljenek az imádásról!

 

Gyertek és regisztráljatok minél többen és hívjátok barátaitokat is! Keresztényi küldetésünk, hogy Jézust egyre jobban megismerjük és megismertessük másokkal.

Gyertek imádni az Urat! 2018. június 2. szombat 17.00 óra!

Testvéri szeretettel:
       fr. KÁzmér