Hirdetés 2023. október 1. Évközi 26. vasárnap

Szeretettel hirdetjük, hogy

 

  1. Szent Ferenc atyánk ünnepét október 3-án, kedden este üljük a halálát megjelenítő tranzitus-szertartás keretében, amely a 18.30-kor kezdődő szentmiséhez kapcsolódik. Előtte, 18.00-tól az ünnep vesperását imádkozzuk. Rendünk egyik legnagyobb ünnepe ez, örülnénk, ha ti is minél többen csatlakoznátok hálaadásunkhoz rendalapítónkért, hivatásunkért! 
  2. Azon felnőttek számára, akiknél elmaradt a keresztség, bérmálás vagy az Eucharisztia szentsége, illetve akik érdeklődnek hitünk mélyebb megismerése iránt, október 17-től új közösséget indítunk. Hívjátok ismerőseiteket, akikről tudjátok, hogy elmaradtak náluk az alapvető szentségek! 
  3. Nagy fájdalmunk, hogy a COVID óta kb. 25%-kal visszaesett templomunk látogatottsága, ami nem csak a haláleseteknek köszönhető. Mindannyiunk felelőssége, hogy minél többen vegyenek részt a szentmiséken, ezért kérjük, szelíden, kedvesen, de bátran hívjátok vissza azokat, akik kényelem, félelem vagy ehhez hasonló okokból maradtak el templomunkból. Tartsátok felelőségeteknek, hogy új tagokkal gyarapítsuk Isten egyházát! 
  4. A rózsafüzér hónapban közösen végzett szentolvasónkat a Szentatyáért és az egyházért ajánljuk fel templomunkban, hétköznap 17.40-től, szombaton 17.25-kor.
  5.  A Rózsafűzér társulat titokcseréje szombaton, október 7-én lesz 17.00-kor a Greccio teremben.