Hirdetés 2023. augusztus 27. Évközi 21. vasárnap

Szeretettel hirdetjük, hogy

  1. Szeptember 1-jétől, péntektől kezdődően a vesperást, a zsolozsma esti imádságát hétköznaponként 19.15-kor – a félhetes mise után –, hétvégén pedig 18.00-kor imádkozzuk. Emiatt a szombati rózsafüzér 17.25-kor kezdődik a jövőben. Templomi életünk további bővülése, hogy vasárnap délelőtt 12.30-ig, valamint a 20.00-kor kezdődő szentmise idején is lesz gyóntatás.

 

  1. Kérjük a kedves testvéreket, a hajléktalanokat jó szóval, élelmiszerrel támogassák, pénzadománnyal azonban ne, mert azzal újból és újból abba a szétcsúszott életvitelbe szorítják vissza őket, amelyről a templom előtti tér állapota is tanúskodik. Aki pénzadománnyal szeretné társadalmi felelősségét gyakorolni e téren, dobja adományát a Szent Antal perselybe, és mi eljuttatjuk azt a hajléktalanokkal hivatás-szerűen foglalkozó alapítványokhoz, illetve 2024 tavaszán gyűjtést is szervezünk számukra.

 

  1. Szeretettel várjuk a jelentkezőket templomunk kántorátusába. A kántorátus szkólája a vasárnap esti 18.30 órai miséken, ünnepeinken szolgál.

    Jelentkezni Kecskés Mónikánál lehet, vagy a sekrestyében.