Hirdetés 2023. február 5.

Évközi 5. vasárnap

  1. A szentmisék után Balázs-áldásban részesítjük a templom melletti folyosón azokat, akik pénteken nem tudtak részt venni a balázsolás­ban.

  2. Kérjük azokat a jegyeseket, akik ebben az évben templomunkban szeretnének házasságot kötni, jelentkezzenek Kázmér atyánál. A jegyesoktatás febr. 18án, szombaton kezdődik.

  3. Szikszay Leopold atya febr. 6-án, hétfőn ünnepli pappászentelésének 30. évfordulóját. Foglaljuk őt továbbra is imáinkba.

  4. A betegek szentmiséje február 11-én, szombaton a 10 órai szentmise keretében lesz, amikor a betegek szentségét is kiszolgáltatjuk. A szentség felvételének feltétele a szentgyónás és szentáldozás.

  5. Asztrik atya szervezésében a Loretoi énekfüzér 6. része lesz hallható templomunkban febr. 11én, szombat este fél 8-tól.

  6. Szívből gratulálunk a szomszédos Egyetemi Templom vezetőjének, Martos Levente Balázs rektor atyának a püspöki kinevezéséhez. Balázs atya az esztergomi Ferences Gimnázium öregdiákja is egyben. Sok erőt és kegyelmet kívánunk neki az új szolgálatához is! Püspökké szentelése márc. 4-én, szombat 10 órakor lesz a Szent István Bazilikában.