Hirdetés 2023. január 29.

Évközi 4. vasárnap

  1. Kérjük azokat a jegyeseket, akik ebben az évben templomunkban szeretnének házasságot kötni, jelentkezzenek Kázmér atyánál. A jegyesoktatás febr. 18-án, szombaton kezdődik.

  2. Weboldalunk galériájában már elérhetők Béres György atya 95. születésnapi hálaadó szentmiséjének a fotói  ITT.   A fotókat Fekete Márk készítette.

  3. A Megszentelt Élet ünnepéhez kapcsolódóan, febr. 2-án, csütörtökön a reggeli zsolozsma után ferences közösségünk tagjai ünnepélyesen megújítjuk szerzetesi fogadalmunkat!

  4. Február 2-án a 10 órakor és az esti fél 7-es szentmisében gyertya­szentelést is tartunk. Kérjük a kedves testvéreket, hogy gyertyát hozza­nak magukkal.

  5. Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja lesz pénteken. A balázsolás a szentmisék után a templomban, ill. a folyosón tartjuk.

  6. A jövő héten elsőcsütörtök és elsőpéntek lesz. Ezen a napokon délután fél 6-kor kezdődik az elsőcsütörtöki szentségimádás, ill. az elsőpénteki keresztút.

    A Rózsafüzér Társulat titokcseréje szombaton a fél 6-kor kezdődő szentolvasó imádság után lesz a hittanteremben.

  7. Már előre hirdetjük, hogy a betegek szentmiséje február 11-én, szombaton a 10 órai szentmise keretében lesz, amikor a betegek szentségét is kiszolgáltatjuk. A szentség felvételének feltétele a szentgyónás és szentáldozás.