Hirdetés 2023. január 15.

Évközi 2. vasárnap

  1. Kérjük azokat a jegyeseket, akik ebben az évben templomunkban szeretnének házasságot kötni, jelentkezzenek Kázmér atyánál.

  2. A krisztushívők egységéért végzett ökumenikus imahét jan. 15-től 22-ig tart, melynek alapgondolata: Tanuljatok meg jót cselekedni, törekedjetek az igazságra (Iz 1,17). Foglaljuk imáinkba a keresztények egységét. További részletek ITT. Letölthető imafüzet ITT.

  3. Béres György atyáért imádkozunk 95. születésnapja alkalmából jan. 21-én, szombaton a 11 órakor kezdődő szentmise keretében. A szentmisét Beer Miklós püspök atya tartja.

  4. Magyarország békéjének megőrzéséért imádkozva, minden hónap 3. szombatjára ima és böjt napra hív szeretettel mindenkit a Szociális Testvérek Társasága, az Emmánuel Közösség és a Szeretetláng Mozgalom. Ezen 3. szombatokon 10-12 óra között Szentségimádás lesz a Szent István Bazilika altemplomában. Első alkalom: január 21. szombat. További részletek ITT.

  5. Jövő vasárnap az Isteni Ige vasárnapja lesz. Ezen a napon a 10 órai szentmise keretében megáldjuk azoknak a híveknek a Bibliáját, akik magukkal hozzák, hogy a Szentlélek segítségével ne csak olvassuk, hanem megértsük, és tettekre váltsuk Isten szavát.