Hirdetés 2022. december 25.

Karácsony ünnepe

 1. Karácsony napján és dec. 26-án is vasárnapi miserendet tartunk, vagyis 6-kor, 7-kor, 8-kor, 9-kor, 10-kor, 11-kor, 12-kor, 17-kor, 18.30-kor és 20 órakor kezdődnek a szentmisék. 
  Gyóntatás 8-12 és 16-19 óra között van.

  A karácsonyi miserend további részletei megtekinthető ITT.

 2. A Szent Ferenc oltárnál találjátok a Betlehemet, mely a következő néhány nap a déli takarítási időben is látogatható! Kérjük fogadjatok szeretettel egy-egy karácsonyi szentképet is a születésnapos kis Jézustól.

 3. Az esztergomi Ferences Gimnázium egyik öregdiákjának jóvoltából fogadjátok ajándékul az adventi-karácsonyi novelláskötetet a padok mögötti polcon, melyből egy-egy példány ingyenesen elvihető.

 4. Nyílt nap lesz a ferences szerzetesség iránt érdeklődő 16-35 év közötti férfiak számára. Jelentkezni január 2-ig lehet a hivatas@ferencesek.hu e-mail címen. További részletek ITT.

 5. Azok számára, akik nem szívesen hordanak maguknál készpénzt e-PERSELY található a templom kijáratánál. Az elektronikus-persely bankkártyával és bármilyen okos-eszközzel használható.

 6. A jó Isten százszoros jutalommal fizessen meg mindazoknak, akik lelküket szentgyónással, az adventi rorate szentmiséken való részvétellel felkészítették Urunk születésének ünnepére. Továbbá azoknak is, akik bármilyen módon hozzájárultak a karácsony szebbé tételéhez: ministrálással, énekléssel, pásztorjátékkal, adományaikkal, sütemények, virágok hozatalával vagy bármi mással.

   

  Egész rendi közösségünk nevében kívánunk minden kedves testvérünknek áldott karácsonyi ünnepeket!