Hirdetés 2022. október 16.

Évközi 29. vasárnap
Missziós vasárnap

 

  1. (szombat este): Az esti szentmisén templomunk Kántorátusa William Bayrd, Morales és Lassus műveit énekli. A mise után Sebestyén Márta Liszt-, és Kossuth-díjas népi énekes és Andrejszki Judit estje lesz. Mindenkit szeretettel várunk!

  2. A mai perselyadományokat (Missziós vasárnap lévén) az országos gyűjtés keretében a missziók­nak fogjuk továbbítani.

  3. A népszámlálás online szakasza a mai nappal lezárul. Kérjük mindenkit, hogy bátran vallja meg RÓMAI KATOLIKUS hitét!
    Akinek gondot jelent a kérdőív elektronikus kitöltése, azoknak a templom melletti folyosón segítséget nyújtanak az önkéntesek!

  4. A szentmisék után a Katolikus Shalom Közösség ikonvásárt tart a templom melletti folyosón. Az általuk készített ikonok, brazil édességek, könyvek és kávé megvásárlásával a Shalom közösségnek a fiatalok körében végzett evangelizációs programjait támogathatjuk.

  5. November hónapban minden nap a 10 órai szentmisén Gregorián sorozatot végzünk elhunyt szeretteinkért. Akik szeretnék, hogy elhunyt hozzátartozóikról megemlékezzünk, azok a kihelyezett borítékokban lévő lapokra írják fel elhunytjaik keresztnevét, és a szentmisékre szánt adományokkal együtt helyezzék el a padok közötti perselyben, vagy adják le a sekrestyében.

    Aki pedig élő családtagokért szeretne szentmisét felajánlani, azokat a sekrestyében várjuk.

  6. Templomunk búcsúját, Alkantarai Szent Péter ünnepét okt. 19-én, szerdán tartjuk. Szentmisék reggel 6-kor, 8-kor, 10-kor, 11-kor és 18.30-kor lesznek.