Hirdetés 2019. december 29.

Szent Család vasárnapja

 1. Karácsonytól újévig tartó ünnepi miserend ITT érhető el.
 2. Dec. 31-én 17 órakor kezdődik a hálaadó szentmise, utána pedig zárva lesz a templom.
  A szentmise előtt 16.15 órától a Belvárosi Ferences Kántorátus karácsonyi-újévi zenés áhítatot tart Szűz Mária tiszteletére.
  Teljes búcsút nyerhet az év utolsó napján az a hívő, aki áhítattal részt vesz a templomban a Te Deum ünnepélyes éneklésében hála­adással az esztendőben kapott jótéteményekért.
 3. Jan. 1. Újév napja, Szűz Mária, Isten Anyjának ünnepe, és jan 6. Vízkereszt napja szintén PARANCSOLT ÜNNEP! Mindkét nap vasárnapi miserendet tartunk templomunkban.
  Újév napján az esti fél 7-es szentmisét követően ünnepélyes vesperást énekel a templomunk szkólája.
 4. A jövő héten elsőcsütörtök és elsőpéntek lesz. Ezen a napokon délután fél 6-kor kezdődik az elsőcsütörtöki szentségimádás, ill. az elsőpénteki keresztút. Az elsőpénteki nagykilenced elkezdése kiváló lehetőség az Eucharisztikus Kongresszusra való lelki fölkészülésre is. További részletek ITT.
 5. Elsőszombaton a fél 6-kor kezdődő szentolvasó imádság után szeretettel várjuk azokat a híveket, akik vállalják, hogy a 2020-as évben tagjai lesznek a Rózsafüzér Társulatnak.
 6. A ljubljanai Szeplőtelen Fogantatás Ferences Templom ifjúsági kórusa énekel jan. 4-én, szombat este a fél 7-es szentmisén és az ezt követő rövid áhítaton.