Hirdetés 2019. október 20.

Évközi 29. Misszió vasárnap

  1. A mai perselyadományokat az országos gyűjtés keretében a missziók­nak fogjuk továbbítani. Ferenc pápa buzdító szavait ITT olvashatjuk.

  2. Dr. Szabó Tünde: Kereszténység Kínában című előadása okt. 29-én, kedd este 7 órától lesz a Szent Ferenc teremben. Szeretettel várunk mindenkit. További részletek ITT.

  3. Templomunk Liszt Ferenc Kórusa Gabriel Fauré Requiemjét adja elő okt. 26-án, szombat este fél 8-tól. Vezényel Pattantyús-Ábrahám Károly. További részletek ITT.

  4. A templom jelenlegi világítási rendszere elavult és igen energia-igényes. A mostaniakat fénytechnikai szempontból alkalmasabb, és energia felhasználás szempontjából takarékosabb – digitálisan szabályoz­ható – lámpatestekre kívánjuk cserélni. A munkálatok 1. ütemének költsége 6 millió forint, amelyből több mint 3 millió már megvan egy sikeres pályázat jóvoltából. A további részletek és a támogatás lehetőségei ITT.

  5. Mindenszentek ünnepének hetében hosszabb nyitvatartás lesz az urnatemetőben. Részletek ITT
  6. November hónapban minden nap a 10 órai szentmisén Gregorián sorozatot végzünk elhunyt szeretteinkért. Akik szeretnék, hogy elhunyt hozzátartozóikról megemlékezzünk, azok a kihelyezett borítékokban lévő lapokra írják fel elhunytjaik keresztnevét, és a szentmisékre szánt adományokkal együtt helyezzék el a padok közötti perselyben, vagy adják le a sekrestyében.