Hirdetés 2022. október 2.

Évközi 27. vasárnap

 1. A Központi Statisztikai Hivatal népszámlálást tart Magyarországon. A népszámlálás első szakasza okt. 1-16. között zajlik, amikor minden Magyarországon élő személy online töltheti ki a népszámlálási kérdőívet.

  A rendszer a „katolikus” szó begépelése közben 3 lehetőséget kínál majd fel: a) RÓMAI KATOLIKUS, b) görögkatolikus, c) Magyar Katolikus Egyház (=örmény és kopt katolikusok).

  Kérjük mindenkit, hogy a teljesen anonim népszámlálás alkalmával bátran vallja meg RÓMAI KATOLIKUS hitét!

  Akinek gondot jelent a kérdőív elektronikus kitöltése, azoknak hétköznaponként 8-12 között az irodában, jövő vasárnap pedig a templom melletti folyosón segítséget nyújtanak az önkéntesek. Fontos, hogy MINDENKI HOZZA MAGÁVAL A BELÉPÉSHEZ SZÜKSÉGES SZEMÉLYES KÓDOT!

 2. Szent Ferenc atyánk ünnepére készülve triduumot tartunk okt. 1-vel kezdődően az esti fél 7-es szentmisék keretében. Okt. 3án, hétfő este fél 7-kor Ágoston atya vezeti az ünnepi szentmisét, melynek keretében megemlékezünk Szent Ferenc Atyánk boldog haláláról, tranzitusáról.

  Okt. 4-én, Szent Ferenc atyánk ünnepén a szentmisék 6-kor, 8-kor, 10-kor, 11-kor és 18.30-kor lesznek.

 3. A tavalyi évhez hasonlóan idén is indul Biblikus katekézis Leopold atya vezetésével. Az alkalmas péntekenként este fél 8-tól lesznek.

 4. Templomunk szkólája szeretettel várja az új tagokat. Jelentkezni a sekrestyében vagy Kecskés Mónikánál lehet.

 5. A jövő héten elsőcsütörtök és elsőpéntek lesz. Ezen a napokon délután fél 6-kor kezdődik az elsőcsütörtöki szentségimádás, ill. az elsőpénteki keresztút.

 6. Hétköznaponként minden este 17.40-től közös rózsafüzér imádsá­got tartunk templomunkban. Októberben, a rózsafüzér hónapjában jó lehető­ség adódik, hogy minél többen bekapcsolódjunk ebbe!