Hirdetés 2021. október 24.

Missziós vasárnap (évközi 30. vasárnap)

  1. A mai perselyadományokat az országos gyűjtés keretében a missziók­nak fogjuk továbbítani.
  2. Templomunk urnatemetőjének ünnepi nyitva tartása a hirdetőtáblákon és ITT olvasható.
  3. Batthyány Lajos miniszterelnök és Boldog Batthyány-Strattmann László ferences világi rendi testvérünk tiszteletére emléktáblát avatunk okt. 29-én, péntek délelőtt 11 órakor. A templom Kossuth Lajos utcai oldalán elhelyezésre kerülő emléktábla megáldását az apostoli nuncius fogja vezetni. Szeretettel várunk mindenkit.
  4. Templomunk Liszt Ferenc Kórusa Mozart Requiem-jét adja elő okt. 30-án, jövő szombaton este fél 8-tól. Vezényel Pattantyús-Ábrahám Károly. További részletek ITT.
  5. November hónapban minden nap a 10 órai szentmisén Gregorián sorozatot végzünk elhunyt szeretteinkért. Akik szeretnék, hogy elhunyt hozzátartozóikról megemlékezzünk, azok a kihelyezett borítékokban lévő lapokra írják fel elhunytjaik keresztnevét, és a szentmisékre szánt adományokkal együtt helyezzék el a padok közötti perselyben, vagy adják le a sekrestyében.
    Aki pedig élő családtagokért szeretne szentmisét felajánlani, azokat a sekrestyében várjuk.
  6. November 1-én, Mindenszentek főünnepe lesz, amely PARANCSOLT ÜNNEP a magyar egyházban is, még ha idén épp hétfőre esik is! Ezen a napon majd ünnepi miserendet tartunk, és az esti fél 7-es szentmise után a templom mellékoltárainál közösen imádkozunk elhunytjainkért.