Hirdetés 2021. július 25.

Évközi 17. vasárnap

 

  1. Szent Joakim és Szent Anna ünnepéhez kapcsolódóan megáldjuk a vasárnap 10 órai szentmise után a nagyszülőket a templom melletti folyosón.
  2. A NEK Titkárság a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus programjaira, így a Ferenc pápa által celebrált zárómisére is, augusztus 29-ig lehet jelentkezni! A szervezés megkönnyítése miatt kérik, hogy minél korábban jelentkezzenek a résztvevők. A helyek kiosztásánál is elsőbbséget élveznek a korábban regisztráltak.
    A kongresszuson, a nyilvános szentmiséken és az eucharisztikus körmeneten való részvételünkkel tegyünk tanúságot hitünkről a világ felé! A részletes program és a jelentkezéshez szükséges minden információ elérhető ITT.
  3. 3. A Ferences Rendtartomány szervezésében aug. 14-20. között Ifjúsági Gyalogos Zarándoklat lesz Esztergomból Mátraverebély-Szentkútra a 16 és 35 év közötti fiatalok számára.
    Ehhez a programhoz kapcsolódik az a szintén gyalogos zarándoklat, amely aug. 18. délben misével kezdődik Gyöngyösön, és másnap este Mátraverebély-Szentkúton csatlakozik a fiatalok zarándoklatához.
    Bővebb információ ITT és a rendtartomány facebook oldalán található. Jelentkezési határidő: aug. 1. (jövő vasárnap).