Hirdetés 2020. február 2.

Gyertyaszentelő Boldogasszony,
Megszentelt élet napja

  1. (Szombat este): A Megszentelt Élet ünnepéhez kapcsolódóan, a ma esti szentmise végén ferences közösségünk tagjai ünnepélyesen megújítjuk szerzetesi fogadalmunkat!

  2. (Szombat este): Gyertyaszenteléssel egybekötött szentmise lesz február 2-án, vasárnap délelőtt 10 órakor. Kérjük a kedves testvéreket, hogy gyertyát hozza­nak magukkal.

  3. Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja lesz hétfőn. A balázsolás a szentmisék után a templomban, ill. a folyosón tartjuk.

  4. A jövő héten elsőcsütörtök és elsőpéntek lesz. Ezen a napokon délután fél 6-kor kezdődik az elsőcsütörtöki szentségimádás, ill. az elsőpénteki keresztút. Bátorítunk mindenkit, hogy a nagykilenced elvégzésével készüljünk elő az Eucharisztikus Kongresszusra.

  5. Asztrik atya szervezésében a Loretoi énekfüzér 5. része lesz hallható a templomunkban febr. 8án, jövő szombaton este fél 8-tól.

  6. Kérjük azokat a jegyeseket, akik ebben az évben templomunkban szeretnének házasságot kötni, jelentkezzenek Kázmér atyánál.

  7. A betegek szentmiséje február 11-én, kedden a 10 órai szentmise keretében lesz, amikor a betegek szentségét is kiszolgáltatjuk. A szentség felvételének feltétele a szentgyónás és szentáldozás.